Sök i JP Företagarnet

Du vet väl om att du kan söka bland allt vi har i tjänsten?

Välj sökord och fraser

Att välja rätt sökord är nyckeln till att hitta den information du behöver. Börja med det uppenbara – om du letar efter en dom om jaktbrott skriv jaktbrott. Att söka på endast ett sökord ger ofta många träffar. Därför kan det vara bra att inkludera fler sökord. Är du intresserad av jaktbrott som rör varg, skriv då jaktbrott varg. Vill du begränsa sökningen ytterligare lägger du till fler sökord. Endast de sidor och dokument som innehåller samtliga sökord visas i resultatet.

Ex: jaktbrott varg

Exkludera sökord

- Om ett sökord har mer än en betydelse kan du fokusera sökningen genom att sätta ett minustecken (-) framför ord med den innebörd du vill undvika. Om du vill hitta ett dokument om bistånd men inte om ekonomiskt bistånd så skriver du bistånd -ekonomiskt. Observera att du måste ha ett blanksteg före minustecknet.

Ex: bistånd -ekonomiskt

Sök efter hel fras - Om du endast vill ha resultat som innehåller en exakt fras sätter du citattecken runt sökorden, till exempel ”särskilt stöd”. Enbart dokument som innehåller den exakta frasen visas då i träffbilden.

Filtrera

Kategorier
Utgivare
Domstolsorter
Tid
JP Företagarnet

Välkommen till JP Företagarnet


JP Företagarnet vänder sig till dig som driver företag. Här hittar du blanketter, mallar, ordlistor och checklistor samt annan information som rör ditt företagande, främst inom personalområdet.

Vill du enkelt och smidigt få tillgång till Sveriges alla lagar? På Lagboken.se hittar du både lagar, förordningar, SFS, föreskrifter och förarbeten, helt kostnadsfritt och alltid uppdaterade. 

Gå direkt till

Blanketter och mallar

Vill du annonsera här?

Kontakta oss för mer information!
Telefon: 08-462 65 60
E-post: [email protected]

Rådgivning inom arbetslivsfrågor

Rådgivning inom arbetslivsfrågor

Låt våra jurister hjälpa dig att reda ut frågetecken kring exempelvis uppsägning, omplacering eller anställningsavtal. 

Läs mer
Webbkurs i OSA

Webbkurs i OSA

Vad innebär organisatorisk och social arbetsmiljö i praktiken och vilket ansvar har arbetsgivare och arbetstagare? Fördjupa dina kunskaper om OSA via vår webbkurs!

Läs mer
Kurser inom fastighetsrätt

Kurser inom fastighetsrätt

Fördjupa dina kunskaper om aktuella ämnen inom fastighetsrätt.

Se våra kurser här