Hur ofta vill du få uppdatering om din bevakning? Uppdateringarna skickas som e-post till dig samt notifieras här i tjänsten.

Sök i JP Företagarnet

Du vet väl om att du kan söka bland allt vi har i tjänsten?

Välj sökord och fraser

Att välja rätt sökord är nyckeln till att hitta den information du behöver. Börja med det uppenbara – om du letar efter en dom om jaktbrott skriv jaktbrott. Att söka på endast ett sökord ger ofta många träffar. Därför kan det vara bra att inkludera fler sökord. Är du intresserad av jaktbrott som rör varg, skriv då jaktbrott varg. Vill du begränsa sökningen ytterligare lägger du till fler sökord. Endast de sidor och dokument som innehåller samtliga sökord visas i resultatet.

Ex: jaktbrott varg

Exkludera sökord

- Om ett sökord har mer än en betydelse kan du fokusera sökningen genom att sätta ett minustecken (-) framför ord med den innebörd du vill undvika. Om du vill hitta ett dokument om bistånd men inte om ekonomiskt bistånd så skriver du bistånd -ekonomiskt. Observera att du måste ha ett blanksteg före minustecknet.

Ex: bistånd -ekonomiskt

Sök efter hel fras - Om du endast vill ha resultat som innehåller en exakt fras sätter du citattecken runt sökorden, till exempel ”särskilt stöd”. Enbart dokument som innehåller den exakta frasen visas då i träffbilden.

Filtrera

Kategorier
Utgivare
Domstolsorter
Tid
Laddar...Kurser hämtas...